Aktualno:

MUZEJ PRIJE ŠKOLE (31. 8. – 4. 9. 2021.)

Pozivamo djecu i sve koji su zainteresirani da nam se i ove godine pridruže na besplatnim edukativno-zabavnim radionicama pod nazivom Muzej prije škole. Radionice će se održavati od utorka, 31. kolovoza do subote 4. rujna u vremenu od 10 do 13 sati na otvorenom prostoru, a u slučaju kiše u atriju dvorca. 

Raspored radionica po danima:

Utorak: Ukrasi školski pribor: iz muzeja u školu

Srijeda:  U moćnom dvorcu: izrada dvorca

Četvrtak: Dame i vitezovi: šivaće igle i ubojite oštrice

Petak: Vitez Robi: robotika

Subota: Oživljeni Tahy: tajne Seljačke bune

Subota je dan za obitelji. Kao pravi putnici kroz vrijeme vratit ćemo se u vrijeme Velike seljačke bune. Pomoću hologramskih naočala oživjet ćemo moćnog Franju Tahyja i mač iz 16. st., a zatim u igri memori upoznati predmete iz stalnog postava. 

Za pitanja i prijavu sudjelovanja u programu radionica slobodno se javite mailom na suvenirnicamsb@gmail.com, u inbox naše facebook stranice ili inbox Instagram profila. Radionice će se održavati uz pridržavanje epidemioloških mjera. Broj polaznika je ograničen na 25.

Program radionica u subotu održava se u sklopu projekta Mreža “živih” dvoraca kao oblik održivog turizma za očuvanje i promicanje kulturnog nasljeđa/Living Castles koji se provodi u okviru programa suradnje Interreg Slovenija-Hrvatska 2014.-2020.

Pridružite nam se i na zabavan način naučite nove stvari.

Ostale novosti: