Aktualno:

Nagradna igra za Noć muzeja

Istraži web stranicu Muzeja, a uz to se i zabavi. Zaigraj kviz i osvoji nagradu.

Istraži web stranicu Muzeja, a uz to se i zabavi. Zaigraj kviz i osvoji nagradu. Obavezno upiši svoje ime i prezime, a tri najbrža i najtočnija sudionika osvajajuobiteljsku ulaznicu i muzejski katalog.

Sve odgovore možete pronaći istražujući novu web stranicu Muzeja seljačkih buna. Igra je otvorena do nedjelje u 20 sati, a u ponedjeljak ćemo objaviti dobitnike na web stranici te Facebook i Instagram profilu Muzeja.

Sretno!

Ostale novosti:

Industrijska baština Hrvatskog zagorja u Tehničkom muzeju Nikola Tesla

U utorak, 17. svibnja u 19 sati, u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu otvara se gostujuća izložba Muzeja seljačkih buna „Industrijska baština Hrvatskog zagorja.“ Izložba će prikazati bogatu povijest industrijalizacije Hrvatskog zagorja te baštinu koja je s njom nastala. Uz pomoć dokumentacije, fotografija i predmeta, na izložbi će biti prikazane industrijske grane koje su djelovale te još djeluju na prostorima Hrvatskog zagorja.

Pročitaj više »

Međunarodni dan muzeja

U srijedu, 18. svibnja 2022. godine, Muzej seljačkih buna tradicionalno se pridružuje obilježavanju Međunarodnog dana muzeja. Muzeji su čuvari tradicije za sadašnje i buduće generacije. Ove ih godine obilježavamo s temom Moć muzeja u sklopu koje naglašavamo kako je važno zagovarati ulogu muzeja u zajednici i široj javnosti.

Pročitaj više »

Proljetne radionice

Pozivamo sve zainteresirane, velike i male, na zajedničko kreativno druženje u sklopu Proljetnih radionica Muzeja seljačkih buna!

Radionice će se održavati u srijedu, 20. travnja i četvrtak, 21. travnja od 12:30 do 14:30 sati.
Sudjelovanje je besplatno, a sav će materijal biti osiguran!

Pročitaj više »